fredag 15 april 2011

Så kul med att vara flera

Klev upp 04.30 för att ta flygbussen till Splits flyplats. Kom till Marsielle idag som vanligt med tåget från Paris. janne och Calle mötte vid mc donalds och vi åkte spårvagn till hotellet.....har nu seglat nästan två veckor med min fina franske gast och sedan tillbringar nästan en vecka i Kroatien ensam. Så bra med gubbarna som inte pratar halvtaskig engelska med fransk brytning. Verkar dock bli lite jobbigt..... dom vill gå väldigt mycket dom här nya gastarna.

Vi bor på ett fint hotell här i Marsielle till måndag då MÅSTE B45:an vara klar så vi får ge oss iväg. Har egentligen bara ett problem och det är att ingen verkar komma loss för segling i Futuran den 30/4....har provat med mina älskarinnor men nej...(kan ju bero på att jag inte har några).
Nåväl vi har avnjutit en finare middag på fina krogen och imorgon blire marinmuseet mm här i Marsielle.

Känns lite konstigt att sova i ett rum efter två och en halv månad i båt. Eventuellt kan Bermt komma med på transporten i slutet på maj. Vore en höjdare. Anders/joss är också allt bättre så då kan det bli seglingar både i juni och kanske någon i juli. Internt till Joss igen. Med gormegubbarna ombord är det stor risk att jag får börja använda något av de tidigare hålen...(:

Men som sagt var hör av er om någon vill segla en vecka med start den 30/4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar