tisdag 12 april 2011

Så en så där bra dag igen

Tog adjö av Steve 2 som nu ska jobba några månader på ett hotell i Split...surrade lite med Steve 1 och tog sedan bussen till Trogir igen....här är fint..... promenerade i gamla stan. 

Har just hoppat på En färga som var på väg ut.... Den visade sig ska till Drevik.....
Aha minnen....Joss visst bör jag gå upp till gubben och köpa "medicin" till en rimlig kostnad....(se tidigare inlägg)......
Har just fått reda på att färgan kommer att ligga två timmar i den här D hamnen...

Nu sitter jag på samma taverna som Joss och jag gick till en sen kväll i februari efter seglingen från Koper. Gamle mannen är inte här och jag klarar nog mina krämper utan medicin. Vi är ett tyskt par och visade sig efter ett tag ett Svenskt från Kallhäll pluss tre killar som jag ännu inte vet varifrån de är. 

Ok killen som serverar oss är son till vår man Joss....berättade om vårt äventyr och nu sitter jag här med ett glas av faderns "medicin"...och alla nio på tavernan prövar samma kur...:) Förutom vårt surr (medicinen verkar tydligen) är det så fint och lugnt i hamnen...ca 20 grader...Kroatien växer...:)

18.45 Tillbaka i Torgir. Ska nu äta en pizza där dom vet att jag vill ha starkpizza och vitt vin....precis som på Bishop...där jag vill ha Falkon...tagit adjö av vår lilla kolloni som åkte färga en dag i april till en ö och surrade.....:)

2 kommentarer:

 1. Hej Pelle
  Roligt att läsa att du trivs i Kroatien, det gör ju även jag! Om du kan och har tid så ta dig ut till Hvar ( där vi, F och jag alltså, varit flera ggr) det är verkligen fint där! Den stan kommer du att tycka om. Det går snabbfärja dit (sån svävare) och det är inte dyrt.
  Jag förstår att du stortrivs när du får träffa folk och surra ;-) Är glad för din skull!
  Kram fr Grannfrun

  SvaraRadera
 2. Hej goa Maria
  Har en dag kvar här i kroatsien och kommer att hålla mig vid båten för städning mm. Hare nu superbra i London
  Kram

  SvaraRadera