fredag 22 april 2011

La Maddalena igen

Fredag 13.42 Pelle
Vi har varit lite brydda...hur får man diesel....hjälp med oljebyte...handla mm en långfredag i ett katolskt land....svaret enkelt....dom har påsk en annan vecka....:)

Allt ät fixat och igår åt vi skepparmiddag på min och Anders faffoställe. Kvällen började med att jag visade Calle och Janne på alternativ av olika restauranger....jag menar fina krogen ställen...som avslutning gick vi in på Hålet i väggen...det är faktiskt just det...ca sex meter långt och tre meter brett...inga bord alla står och pratnivån är hög....den grekiska ägarinnan hälsar glatt med två kinderspussen....jag intar skepparrollen och säger myndigt att här ska vi äta skepparmiddagen.....Calle som alltid har närmast till blodsockerfall undrade oroligt...."ska vi äta stående"....men så sker det....en oansenlig dörr öppnas och där finns två rum lite i källarstil med bord med vita dukar och charm....det är bara riktigt riktigt härligt.

Prognosen är inte gynnsam närmaste dygnet...vinden rätt hård och rakt på näsan. Så vi ligger kvar ett dygn till och går imorgon. Vi har tidspress men det löser sig..

Och Anders alla frågar efter dig och hälsaf med sån värme..:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar