tisdag 22 mars 2011

Splittrad besättning

Hej vänner
Nu är jag (Pelle) i Padras i Grekland och Joss är kvar i medalena. Vi har haft fin transport hit utom sista 12 timmarna när vi fick en kuling i nosen och som vanligt inte med i väderprognoserna (gribfilerna). Martin och Ulf är bästa möjliga besättning och vi hare bra och vi saknar Anders/Joss men bara lite...:) Har kortbyxor för första gången. Mina jeans var så nerstänkta av saltvatten efter många timmar till rors att de stod för sig själva men är nu duschade efter noter. Nu lite sightsing. Nästa Lavrion.
Ps
Joss har den andra datorn så hans rapporter kommer att läggas in senare och vi har problem med bilder ska försöka fixa det.
Ds

2 kommentarer:

 1. Hej Pelle!

  "Vi saknar Joss men bara lite", skriver du. Förstår exakt precis vad du menar. På något konstigt sätt kan man sakna den där mannen och ständiga, trivsamma pjöller. Men han har det säkert bra hos sin Maddelena eller vad hon nu hette.

  Joss skrev i ett mail att nu fördriver sin tid på nordsardinska ön i väntan på er ankomst om någon vecka eller så, och att ni då kommer seglandes med en 53-fotare. Det låter stort. Var tvungen att kolla i en omvandligstabell (man är ju landkrabba)och såg att 53 fot är lika med 16,2 meter. Låter mäktigt, mer skepp är segelbåt! Är det en sån där med två rattar? Sånt imponerar.

  Men för allt i världen, glöm inte att plocka upp Joss när du om nån vecka eller så passerar La Maddelena igen. Hon är säkert less på honom då.

  Till sist ett visdomsord, den här gången avdelning "lär av historien":

  "Proffs byggde Titanic, amatörer byggde Arken."

  Olle L

  SvaraRadera
 2. Hej Olle
  Så kul med dina kommentarer....ser fram emot att träffas personligen når vi kommer hem

  SvaraRadera