söndag 6 mars 2011

En dag till för mig själv

Idag tidig buss in till Split igen. Staden Split har en wifi som är tillgänglig i hela staden....är man internetfreak eller är man...tittat på svt om några som åker väldigt långt på skidor...ätit för andra gången en wienersnittsel denna gång till lunch på fafforestaurangen...funderade på att gå i mässan men det får bli en annan gång....konstigt men börjar faktiskt längta ut på havet igen..nu hem till båten och packa lite inför morgondagens resa till Port Napolion...Nu äre dax att bli lite social igen....men behöver vara själv ibland...men samtidigt kommer då en positiv längtan efter de andra gubbarna....man är tydligen ändå ett flockdjur...återigen den här iPaden är så behändig...har köpt ett par nya hörlurar Anders så nu kan jag lyssna på musik igen i apparaten...vill ha bättre uppdateringar på hur många steg Kaspian tar...har varit inne på FB och där blire rätt tydligt att mitt läge nu avviker från min vanliga vardag...som ni märker är det nu bara lite osamhanhängande tankar som dyker upp i huvudet....men det är väldigt mycket att leva här och nu och det mår jag väldigt bra av...vi hörs....kommentera gärna för det tycker vi om...nu börjar femmilen Holmenkollen...:)

2 kommentarer:

 1. Hej där nere.
  Vi har ett underbart vårväder med strålande sol och dagsmeja här i Umeå.
  Det har varit stopp med fartygstrafik i Bottenviken/bottenhavet men nu har isen drivit österut och isbrytarna fått upp en ränna längst sv. kusten.
  Viss skillnad mot ert regn och åska.
  Förstår att Pelle gått upp ensam till stan. Joss behöver säkert sova ut efter äventyret.
  Fortsätt uppdatera, gärna med bilder.
  Ha det
  Per

  SvaraRadera
 2. Det är sen måndag eftermiddag, ser ut över ett vresigt medelhav från hotellrummet i Nice. Kanske är ni nånstans därute. Hursom har vi haft några sköna dagar här i Nice-trakten, men i morgon flyger vi hem till den kalla nord.

  Jaha, nu ska nu ut på den fjärde transporten. Börjar det gå rutin i jobbet? Eller känns varje ny transport fortfarande som en utmaning? Skulle tro det senare. Jag menar: olika båtar, olika medresenärer och inte minst olika väder. Det kan väl aldrig bli vardag i det där jobbet.

  Ta hand om er!

  Olle L

  SvaraRadera