söndag 13 maj 2012

Fwd: En söndag i AmsterdamFrån: Pelle Hansson <roxanne31@gmail.com>
Datum: 13 maj 2012 17:19:00 CEST
Till: "roxanne311.futura@blogger.com Bloggen Email" <roxanne311.futura@blogger.com>
Ämne: En söndag i Amsterdam


Här vår hamn mitt i Amsterdam....inte den enklaste hamnen att flytta marinans största båt ensam i...:)


Söndag 14:04
Vaknade vid tolv efter 12 timmars oavbrutna sömn!!!! Petter redan på rymmen i amsterdam  Hamnkaptenen kom och sa att vi måste flytta oss för ägaren till den plats vi låg på var på ingående....flyttade den drygt 14 meter båt i den lilla hamnen helt själv...borde ge något certifikat med stämplar på.

Sedan lång dusch och rakning. Ska nu ta färgan över till Centralstationen och bara vara en hel eftermiddag. Har inte ens tittat på passageweather som brukar vara det första som görs när vi får tag i internet.

14:52
Om jag inte va svensk skulle jag nog vilja vara holländare. Har alltid gillat holländare och Holland och det förstärks. Glada miner, lätta att kommunicera med, hjälpsamma. Det är ju söndag så gatorna är kanske mer folk på än vanligt här i centrala stan. Ska bara göra en kortare promenad nu och sedan gå på ett filmmuseum som ligger nära vår hamn.

17:02
Inne i stan hittade jag ett annat museum....sexmuseet.....faktiskt.....jag valde filmmuseet.....inte bara börjar bli gammal.....är gammal!! Nu till båten för en stilla kväll i sittbrunnen.....jag sa ju att jag är gammal.....

Skulle inte vara helt fel att Futuran en vinter i sixhaven och bo här någon månad eller två. Starta vårsäsongen med en payingcruesegling upp till stockholm.....Ska kolla lite om priser.

Återkommer1 kommentar:

  1. Låter härligt med Amsterdam. När jag var där hyrde jag bil och åkte upp norrut till kanalerna och småstäderna längs med. Mycket läckert. Sjäv börjar jag slussa upp INKA nästa Söndag. Kommer till Stockholm helgen därpå. Vi får höras mer om sommaren när du börjar närma dig Swedala.
    Lillbrosan

    SvaraRadera