onsdag 8 juni 2011

Kvar i Ystad

Blir kvar här och har nu handlat...satt i rev i storen...tankat båten full...tagit en halvkort promenad efter den fantastiska sandstranden...pratat lite med ett Hollänskt par som bor året runt i sin båt....fint samtal med min vän Åsa och med gubbon och med Bernt. Vi har en plan om en Hinksegling (förklaring finns på Futuras "officiella" hemsida) andra veckan i augusti i denna fina båt och då blire Mälaren. Nu tjuter det lite i riggarna och vinden är rätt emot så det var rätt att ligga kvar.

Det är sån där tryckande värme som förebådar åska som finns i prognosen...får se vad som händer med vädret. Blir troligen kvar här även imorgon....väldigt många Tyskar och en del Holländare här...gillar att ha den minsta båten...kontraster är nog mitt stuk. Det är himla trist att jag inte kan lägga in bilder från min iPad...Just nu lite "Hydrakalibalik" med en B50 som vinden tog tag i vid tilläggningen...det var vid en helt annan brygga annars hade jag naturlogtvis tagit över och fixat det....

Inget särskillt planerat för kvällen så det blir nog att tiibringa den på bästa platsen....sittbrunnen....:)

2 kommentarer:

 1. Hydrakalebalik känner jag igen. Vi besåg det en gång när Christer skulle lägga till just på Hydra!
  Är själv just nu avundsjuk på sittbrunnslokaliteten!
  Har värmaren fungerat som den ska?
  Hälsningar
  Anders

  SvaraRadera
 2. Anders ALLT har fungerat. Har suttit nu i kväll under kapellet i ösregn och åska och vårmaren igång. Hittat en säkring som behövde bytas så nu fungerar alla lamporna. Tror jag förstått laddningen men lite osäker på om jag kopplat in autopiloten på motorbateriet istället för förbrukningsdito. Ska kolla detta....många positiva upptäckter Anders. Madrasserna är helt ok. Lagunaborset....alla extra skåpem mm.
  Vi härs
  Ph

  SvaraRadera