söndag 10 mars 2013

På väg mot hemmahamnen..

Vi har just nu gjort ett lunchuppehåll i Marigot bay på väg ner till blue lagon på st Vincent. Vi har ca 60 M dit och kommer att starta i kväll så att vi kommer fram i dagsljus. Inloppet till vår hemmahamn under närmsta året är inte att leka med när man ska genom öppningen i revet. Dagsljus vid insegling behövs några gånger till. Hade en ny trevlig kväll igår med våra svenska besättningar i Rodney bay. God mat (svenske kocken ni vet), lite existentiella funderingar som lätt dyker upp när man lever som vi gör nu en period, riktigt bra liveband (bara en gästsjungarlåt...mustang Sally), livet är gott ibland.
På vår tripp nu till St Vincent har vi med en finsk tjej som ska till Peru och jobba två månader. Just nu sover hon för hon träffade en kille från Sweitz i går och har inte sovit mycket....hon är förälskad ...:)
Bernt fick just ett sms från Sonja som är framme Stockholm...allt har gått bra.
Mentalt börjar vi ställa in oss på att åka hem till Sverige nu. Som ni ser på bilden ligger vi på svaj  men med vår wifi-förstärkare har vi bra wifi här ute i bukten. Den förstärkaren är en riktigt bra investering...:)
Nu ska Bernt ner med cyklopen och försöka fixa bort beväpningen på loggen ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar