tisdag 29 januari 2013

Nytt alternativ

Vi ligger nu på union island och är inklarerad på grenadinerna. Vi ligger på svaj i skydd av ett rev och har därmed ingen sjö men fin svalkande vind.
Här är charmigt... ett litet samhälle med i stort sett båtfolket några små hotell och ett rätt stort antal restauranger och härligt små ruffliga barer. Det är bara några distansminuter till tobago cays och vi går nog dit imorgon.

Även här överraskande många svenska och nordiska båtar.

Har haft lite mailkontakt med jesper på navigare yachting som bl a resulterat i att vi fått erbjudande att ha futura ett eller fler år i charter hos dom här i Caribien. Dom startar en bas på vigin island efter årets orkansäsongen.... Intressant.

Vi får lite mer fakta senare och tar nog bort futuran från RTC's uthyrning i sverige till vi få bilden klarare avseende ekonomi, antal egna veckor, underhåll mm.....jaha då äre dax att välja igen...vår häftiga katalysator ger nya alternativ...fan vänner skaffa en båt...och vad säger hon i Halland och hon i Sillviken...:)

3 kommentarer:


 1. Då kanske ni tar flyget hem??!!!
  Hon i Halland

  SvaraRadera
 2. Kul att kunna följa er resa på bloggen. Vi kommer kanske att möta er inom kort. Tisdag den 12/2 drar vi med Sjösportskolans Salsa från Saint Lucia och kommer att tillbringa två veckor på båten ner mot Grenada. Festligt om vi träffas.

  Henrik
  Bavaria 45, Alinde
  (Vi som kappseglade utanför Poros v. 44)

  SvaraRadera