torsdag 11 augusti 2011

Hemma igen

Vi hade en trevlig eftermiddag och kväll på Möja. Det är fortfarande rätt mycket båtar ute på fjärdarna och i hamnarna. Vi fick inte plats längst in på Berga men hittade en glugg i "ytterhamnen". Det är några år sedan jag var här senast. Det mesta är sig likt men gamla fiket har nya ägare och är nu omdöpt till värdshus.

På tisdagen gick vi till Sandhamn. Promenader och god mat på värdshuset. Fint väder hela dagen och vi gjorde vårt bästa för att inte smälta in i den lite snobbiga miljön. Anders och jag lyckades bäst med lite plus för Anders "julastövlar" i blått.

Iväg onsdag till Bollinas hemmahamn. Vi har hela tiden riktigt mörka moln inåt fastlandet. Vi klarar oss hela vägen men när vi packat in i bilen så kommer regnet. Oj vilket regn. Kaos i trafiken. Radion avbryts hela tiden för varningar om översvämmade vägar, strömavbrott mm.

Anders kör hela vägen hem och vid midnatt angör vi Brinkvägen.

Att segla i Stockholms skärgård i en liten fin båt i augusti är bara så bra. Nu ska jag försöka hitta en billig flygresa till våra två veckor i Grekland i september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar