fredag 28 november 2014

Besök igen...

Imorgon Lördag kommer två "gubbar" och ska bo på Futuran några nätter. Dom har en hyrbil och ska åka runt i Holland och norra Tyskland och titta på begagnade båtar. Kommer att följa med och "titta". I övrigt cyklar jag en hel del och vågar mig nu också in i centrala Amsterdam.....fast det gäller att vara uppmärksam...ungdomar cyklar fort.

Det här med inomhustemperatur igen. Har bara ca 10 grader på mornarna eftersom jag stänger av all värme på natten. Då gäller det att snabbt krypa ur den varma sovsäcken slå på både elvärmen och båtens egen värmare. Snabbt tillbaks i sovsäcken igen.....läsa DN och efter en kvart är det ca 17 grader och det är dags att kliva upp "på rikt"...På eftermiddagarna när jag kommer hem till Futuran tar jag ut fläktelementet och sitter under sittbrunstältet med en filt och har bra wi-fi och häftig utsikt över hamnen och stora kanalen.

Det är så här långt ett spännande äventyr men det går inte att komma ifrån att det lätt blir lite ensamt...en utförligare utvärdering kommer efter någon månad till.....kommer att vara i Sverige över jul och troligen även januari och halva februari...sen är det dags att "möta våren" i Holland...

Med vänlig hälsning,
Pelle H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar