lördag 8 oktober 2011

Från båtar till lägenheter.....

Helt ändrade planer. Vi provseglade Bavaria 44:an i underbart väder men F verkade inte särskilt glad. Båten var i utmärkt skick och seglade fint med sina hitecksegel....efter segelturen tog vi en öl och efter ett tag säger F. att han inte tänker köpa båten....och efter ett tag säger han lite eftertängsamt han inte kommer att köpa någon annan båt heller. F är 82 år och har dåliga leder speciellt gäller det ett knä...beslutet att lägga ner båtprojektet har kanske mognat fram men det slutliga beslutet kom under provseglingen.

Igår (fredag) åkte vi västerut till Lagos och där såg vi ett helt nybyggt område med lägenheter alldeles intill hamnen. Vi hittade en försäljare och tittade på en tvåa...priset var identiskt med Bavaria 44:an...ja ni förstår säkert...nu tittar vi på lägenheter istället för båtar.....så kan det gå.

Hade en härlig kväll igår på en Irlänsk pub fylld med irländare och engelsmän som med fyra olika tvapparater såg emkvalmatcher som bara mer eller mindre fanatiska fotbollsentusiaster gör. Kvällen avslutades på en liten kariokepub här på hotellet...idag blir det besök hos en lägenhetsmäklare här i Villamoara...min roll är numera lite oklar...någon lägenhetsexpert är jag ju inte men kul äre....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar