tisdag 11 januari 2011

Tre veckor kvar...

Bara ett litet bevis på att man sover väldigt bra på en båt
Joss har lunginflamation. Inge kul....dessutom har han startad en penicelinkur som inte verkat med mer feber som följd...nu en ny kur med "starkare" penicilin. Det fixar sig.

Har börjat sy ihop besättningsförstärkning nu när vi har ett preliminärt körschema. Tyvärr finns det fler intressenter än platser. Dessutom är det inte helt lätt eftersom förseningar ofta uppstår avseende leveranstider mm.

Ska träffa två gamla kolleger som är läkare (med olika specialiteter) i slutet på veckan för att hitta en transport som passar dem....så på den resan klarar vi den medicinska kompetensen skapligt (ok då... inte fullt ut...ingen är psykiatriker).

Ser fram emot kommande fredag då jag är bjuden på en middag tillsammans med umebor som har båtar eller andra intressen i Grekland. Toksurr och utbyte av erfarenheter.

Så fort Joss kommer på benen ska vi ha ett andra skeppsmöte inför första resan.
Kjell skeppare i den andra transportteamet är just nu någonstans i sydamerika men mailade just att han är hemma igen i slutet på veckan så vi kan bestämma kappseglingsreglerna när vi seglar ihop..:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar